AFFRESCHI Carpe Diem, freska, dim. 282×370 cm

AFFRESCHI Carpe Diem, freska, dim. 282×370 cm

Prodajna jedinica: m2

Nema na zalihi

Prodajna jedinica: m2

Komplet ovih dimenzija je

10.434

m2.

Pošaljite upit

  SKU: TAP000003 Kategorija:

  Opis

  Serija Carpe Diem:

  S jedne strane urbana inspiracija, tipična za industrijski stil, s druge strane neoklasična podsjeća na bezvremenska remek-djela s retro šarmom.

  Priča o chiaroscuro-u, igra sivih nijansi obješena između nerazriješene prošlosti i budućnosti koja kuca na današnja vrata. Rezultat je sadašnjost za koju vrijedi živjeti, prolazni trenutak koji treba uhvatiti ovdje – koji treba uhvatiti sada.

  Estetski dojam je sofisticiran, na pola puta između minimalističkog stila, futurističkih prijedloga i ukusa za retro.
  Efekt je definitivno šik.

  Tapeta je ručno izrađen proizvod i sastoji se od dizajnirane gipsane strukture izrađene na podlozi od TNTa (netkanog tekstila). Gipsana struktura sastoji se od 27 sirovina, među kojima su vapno, zrnca kararskog mramora i rimske sedre, a rezultat je pravi zid koji se može slobodno smotati bez mrvljenja i debljine od samo 1 mm. Teksturirane freske ručno se izrađuju u laboratorijima i kreiraju po mjeri za svaki projekt. Iz tog razloga svaki zid se može 100% prilagoditi. Affreschi & Affreschi-jev gips za tapete je zdrav materijal, proizveden u skladu s europskim propisima, među najstrožim na svijetu u pogledu zdravlja i okoliša te opremljen svim potrebnim certifikatima za primjenu u stambenim i poslovnim okruženjima. Standardi udobnosti i otpornosti na habanje, vodu i prašinu vrlo su visoki:

  • ne gužvaju se,
  • ne odvajaju se i
  • svojom poroznom površinom, prirodno prozračnom i bez plastičnih materijala, zidu daju slobodno disati, pogodujući potrebnoj recirkulaciji kisika između vanjskog i unutarnjeg prostora.

  Korištenje umjetničkih freska jedna je od najinovativnijih metoda za zadovoljavanje dekorativnih i funkcionalnih potreba svih vrsta i okruženja. Njegova posebnost je odmah uočljiva na dodir, ističući svu prirodnost.