L. Anthracite Akustični panel, dim. 30×275 cm

L. Anthracite Akustični panel, dim. 30×275 cm

Prodajna jedinica: komad

Prodajna jedinica: komad

Pošaljite upit

  SKU: PLO008694 Kategorija:

  Opis

  Akustična ploča od filca – Antracit

  Letvice pričvršćene na debeli tekstilni filc posljednjih su godina pravi hit u uređenju interijera za domove, urede i šire. Jedinstven su i iznimno moderan zidni ili stropni ukras, bez obzira u kojem stilu je prostor uređen. Filc akustični paneli antracit boje imaju akustična svojstva pa učinkovito prigušuju zvučne valove koji izlaze, ali i ulaze u prostoriju. Stoga su idealan proizvod za spavaću sobu, dnevni boravak, ured ili hodnik. Antracit drvene akustične ploče na filu koje nudimo su širine 30 cm i dužine 275 cm, a pojedinačne letvice koje se montiraju na crni, sivi ili bež filc imaju presjek 16 mm sa 30 mm.

   

  Akustične zidne ploče  moderan su i praktičan način uređenja vašeg interijera! Zahvaljujući filcu debljine 8 mm i okomitim letvicama, ploče savršeno apsorbiraju zvučne valove, eliminirajući odjek u prostoriji. Osim akustične funkcije, drvene ploče služe i kao moderan ukras za zidove i stropove u svakom interijeru. Akustične lamele dolaze u nekoliko različitih dekora montiranih na crni, sivi ili bež filc. Akustične ploče od filca također dolaze u obliku 3D akustičnih ploča kvadratnog oblika. Provjerite dostupne varijante!

  Jednostavna  ugradnja  lamela čini njihovo unošenje u interijer užitkom. Sve što vam treba je dobro montažno ljepilo (Mamut ljepilo), strpljenje i preciznost. Imajte na umu da ćete naše  akustične ploče pričvrstiti  i na obojeni zid i na strop, stoga slobodno prilagodite opciju svojim potrebama.

  Postupak instalacije korak po korak:

  1. Izrežite ploču s jedne strane na odgovarajuću duljinu pomoću ručne pile
  2. Nanesite MAMUT montažno ljepilo ili TESA traku
  3. Zalijepite ploču na zid
  4. Nastavite instalaciju ponavljanjem gornjih koraka