L. Natural Oak Akustični panel, dim. 30×275 cm

L. Natural Oak Akustični panel, dim. 30×275 cm

Prodajna jedinica: komad

Prodajna jedinica: komad

Pošaljite upit

  SKU: PLO008693 Kategorija:

  Opis

  Akustična ploča od filca – Prirodni hrast

  Akustične ploče od filca od prirodnog hrasta jedinstvena su kombinacija izvrsnog izgleda i praktičnih funkcija. Ovo rješenje je popularno među dizajnerima interijera, ali i vlasnicima samih nekretnina. Prirodni hrast može se kombinirati s tamnim i svijetlim akcentima u boji. Teško ga je razlikovati od pravog punog drva, pa je to opcija za svakoga tko se oslanja na prirodne naglaske u dizajnu nekretnine. Lamele su široke 3 cm, debele 1,6 cm, dugačke 275 cm i postavljene su na debeli crni filc koji ima akustične kvalitete , tako da učinkovito prigušuje sve zvukove koji ulaze i izlaze iz sobe.

   

  Akustične zidne ploče  moderan su i praktičan način uređenja vašeg interijera! Zahvaljujući filcu debljine 8 mm i okomitim letvicama, ploče savršeno apsorbiraju zvučne valove, eliminirajući odjek u prostoriji. Osim akustične funkcije, drvene ploče služe i kao moderan ukras za zidove i stropove u svakom interijeru. Akustične lamele dolaze u nekoliko različitih dekora montiranih na crni, sivi ili bež filc. Akustične ploče od filca također dolaze u obliku 3D akustičnih ploča kvadratnog oblika. Provjerite dostupne varijante!

  Jednostavna  ugradnja  lamela čini njihovo unošenje u interijer užitkom. Sve što vam treba je dobro montažno ljepilo (Mamut ljepilo), strpljenje i preciznost. Imajte na umu da ćete naše  akustične ploče pričvrstiti  i na obojeni zid i na strop, stoga slobodno prilagodite opciju svojim potrebama.

  Postupak instalacije korak po korak:

  1. Izrežite ploču s jedne strane na odgovarajuću duljinu pomoću ručne pile
  2. Nanesite MAMUT montažno ljepilo ili TESA traku
  3. Zalijepite ploču na zid
  4. Nastavite instalaciju ponavljanjem gornjih koraka