L. Walnut Akustični panel, dim. 30×275 cm

L. Walnut Akustični panel, dim. 30×275 cm

Prodajna jedinica: komad

Prodajna jedinica: komad

Pošaljite upit

  SKU: PLO008695 Kategorija:

  Opis

  Akustična ploča od filca – Orah

  Akustične ploče na debelom crnom, sivom ili bež filcu već su dugi niz godina jedan od glavnih trendova u modernom dizajnu interijera. Letvice u boji oraha pričvršćene na filc snažan su, osebujan i izrazito elegantan element koji će se uklopiti u gotovo svaki stambeni ili poslovni prostor, ali ne samo. Mogu se koristiti u gotovo svakoj prostoriji, počevši od dnevnog boravka i spavaće sobe do hodnika ili ureda, završavajući s kuhinjom, pa čak i kupaonicom. Karakteristike akustičnih panela koje nudimo su visoka kvaliteta izrade, dugotrajnost i jednostavna montaža na zid ili strop koju svatko može nositi sam uz pomoć posebnog ljepila.

   

  Akustične zidne ploče  moderan su i praktičan način uređenja vašeg interijera! Zahvaljujući filcu debljine 8 mm i okomitim letvicama, ploče savršeno apsorbiraju zvučne valove, eliminirajući odjek u prostoriji. Osim akustične funkcije, drvene ploče služe i kao moderan ukras za zidove i stropove u svakom interijeru. Akustične lamele dolaze u nekoliko različitih dekora montiranih na crni, sivi ili bež filc. Akustične ploče od filca također dolaze u obliku 3D akustičnih ploča kvadratnog oblika. Provjerite dostupne varijante!

  Jednostavna  ugradnja  lamela čini njihovo unošenje u interijer užitkom. Sve što vam treba je dobro montažno ljepilo (Mamut ljepilo), strpljenje i preciznost. Imajte na umu da ćete naše  akustične ploče pričvrstiti  i na obojeni zid i na strop, stoga slobodno prilagodite opciju svojim potrebama.

  Postupak instalacije korak po korak:

  1. Izrežite ploču s jedne strane na odgovarajuću duljinu pomoću ručne pile
  2. Nanesite MAMUT montažno ljepilo ili TESA traku
  3. Zalijepite ploču na zid
  4. Nastavite instalaciju ponavljanjem gornjih koraka