CASA Tepih ANTIGUA 201X/Q25 160X235

CASA Tepih ANTIGUA 201X/Q25 160X235

Prodajna jedinica: komad

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

  SKU: 81270 Kategorija:

  Opis

  Made in Italy

  Sastav: 50% biljna svila, 50% polipropilen

  Elegantan talijanski tepih postat će pravi ukras vašeg doma. Veličina tepiha:160x235cm. Izrađen u ružičastoj boji od visokokvalitetnog materijala: biljna svila, polipropilen. Pogodan je za kuhinju, blagovaonicu, spavaću sobu, dnevni boravak. Ovaj tepih ispunit će vaš dom udobnošću i toplinom.

   

  ISPRAVNO ODRŽAVANJE PRIRODNA SVILA – VISKOZNA – TENCEL – BAMBUSOVA SVILA – EUKALIPTUS – DRUGA PRIRODNA VLAKNA

  KAKO SE PERE
  Abrazivna sredstva za čišćenje, čišćenje vrućom vodom i parom mogu oštetiti vlakna. Stoga predlažemo da se obratite praonici specijaliziranoj za pranje tepiha.
  ODRŽAVANJE
  Za obično čišćenje dovoljna je uporaba običnog usisavača srednje brzine (bez četki). Povremeno je preporučljivo vrlo oprezno protresti tepih kako biste uklonili svu prašinu i ostatke krhotina. Za tvrdokorne mrlje nanesite mješavinu bijelog octa i vode u jednakim dijelovima, tapkajući čistom krpom, a zatim sredstvom za uklanjanje mrlja u prahu ili suhoj pjeni.

  POLIPROPILEN / POLIESTER / DRUGA SINTETIČKA VLAKNA
  KAKO SE PERE
  Za kućno pranje, razrijedite oko 1 žlicu bijelog octa ili sode bikarbone u puno vode, očistite tepih četkom u smjeru dlačica i zatim ga isperite samo vodom. Ostaviti da se suši u hladu. Za izvanredno čišćenje preporučljivo je pribjeći specijaliziranoj praonici za čišćenje tepiha.
  ODRŽAVANJE
  Za obično čišćenje dovoljna je uporaba običnog usisavača srednje brzine (bez četki). Povremeno je preporučljivo vrlo oprezno protresti tepih kako biste uklonili svu prašinu i ostatke krhotina. Za tvrdokorne mrlje nanesite mješavinu bijelog octa i vode u jednakim dijelovima tako da ih utapkate čistom krpom, a zatim suhom krpom ili sredstvom za uklanjanje pjene.