Klub stol Nandika D45.5

Klub stol Nandika D45.5

Prodajna jedinica: komad

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

  SKU: 8051836371897 Kategorija:

  Opis

  Klub stol Nandika D45.5 elegantan je dodatak za opremanje koji svaki prostor pretvara u profinjeno i suvremeno okruženje. Njegova čelična struktura s finom emajliranom završnom obradom stvara čvrstu i otpornu bazu, dajući stoliću moderan i čist izgled. Gornji rub stola stručno je obrađen mjedenom oblogom, dodajući dašak luksuza i sofisticiranosti cjelokupnom dizajnu.

  S promjerom od 45,5 centimetara, stolić za kavu Nandika  nudi savršenu veličinu za različite potrebe, od svakodnevne funkcionalnosti do dodavanja stila postojećem prostoru. Njegova minimalistička estetika skladno se stapa sa širokim rasponom namještaja, od klasičnog do modernog, što ga čini svestranim elementom prikladnim za različite kontekste.

   

  Sastavljanje stolić je intuitivno i jednostavno, s nogom koja se lako postavlja kako bi se dovršila cjelokupna struktura. Kombinacija visokokvalitetnih materijala i pažljivog dizajna čini stolić ne samo funkcionalnim komadom namještaja, već i umjetničkim djelom koje dodaje estetsku vrijednost svom okruženju

  Dodatne informacije

  Boja

  bež, Zlatna

  Materijal

  metal, čelik,