Tappeto Siria Grigio 160×230

Tappeto Siria Grigio 160×230

Prodajna jedinica: komad

Nema na zalihi

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

  SKU: 8006881024939 Kategorija:

  Opis

  MATERIJAL:  95% PAMUK ŠENIL I 5% POLIESTER.

  PAMUK
  KAKO SE PERE
  Perite ručno ili u perilici rublja na max 30°. Ne izlažite se suncu kako biste izbjegli probleme sa žutilom. Profesionalno pranje možete obaviti u praonici specijaliziranoj za pranje tepiha.
  ODRŽAVANJE
  Za obično čišćenje dovoljna je uporaba običnog usisavača srednje brzine (bez četki). Povremeno je preporučljivo vrlo oprezno protresti tepih kako biste uklonili svu prašinu i ostatke. Za tvrdokorne mrlje nanesite mješavinu bijelog octa i vode u jednakim dijelovima tako što ćete tapkati čistom krpom, a zatim suhom krpom ili sredstvom za uklanjanje pjene.

  POLIPROPILEN / POLIESTER / DRUGA SINTETIČKA VLAKNA
  KAKO SE PERE
  Za kućno pranje, razrijedite oko 1 žlicu bijelog octa ili sode bikarbone u puno vode, očistite tepih četkom u smjeru dlačica i zatim ga isperite samo vodom. Ostaviti da se suši u hladu. Za izvanredno čišćenje preporučljivo je pribjeći specijaliziranoj praonici za čišćenje tepiha.
  ODRŽAVANJE
  Za obično čišćenje dovoljna je uporaba običnog usisavača srednje brzine (bez četki). Povremeno je preporučljivo vrlo oprezno protresti tepih kako biste uklonili svu prašinu i ostatke krhotina. Za tvrdokorne mrlje nanesite mješavinu bijelog octa i vode u jednakim dijelovima tako da ih utapkate čistom krpom, a zatim suhom krpom ili sredstvom za uklanjanje pjene.