BONNELI MADRAC SKY LATEX 180X200

BONNELI MADRAC SKY LATEX 180X200

Prodajna jedinica: komad

Nema na zalihi

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

  SKU: 6004078900006 Kategorija:

  Opis

  SkyLatex je dušek koji je specijalno dizajniran za ljude koji preferiraju čvršću podlogu za spavanje.
  Ovaj dušek nudi viši nivo podrške i komfora.

  Madrac ima 8 presjeka:

  1. Džepna jezgra 16cm
  2. EcoFilc tvrdo impregniran
  3. Sky cell 2 cm (obje strane)
  4. Lateks pjena 3 cm (jednostrana)
  5. Zaštitna tkanina
  6. Yuflin
  7. Uklonjiva prošivena navlaka s antialergijskom zaštitom 80% pamuk 20% poliester
  8. Rubna ojačanja od HR PJENE debljine 8 cm

  Sky Latex je udoban i čvrst madrac sa slojem lateksa debljine 3 cm. Sky Latex madrac pruža potpuno opuštanje, miran i kvalitetan san. Ovaj madrac je udoban, a istovremeno dovoljno čvrst da podupre vaše tijelo i kralježnicu, pružajući vam miran san bez buđenja tijekom noći.

  Madrac Sky Latex ima džepićastu žičanu jezgru optimalne visine 16 cm.

  Džepičasta žičana jezgra nudi iznimnu podršku s oprugama koje su zasebno umotane u džepove od tkanine. Džepovi se ponašaju poput klipova, što im omogućuje da se pomiču neovisno jedan o drugom, što rezultira pravilnom raspodjelom težine ili minimalnim prijenosom pokreta s jedne strane madraca na drugu. Džepovi pružaju udobnost i potporu dok se pomiču s vašim oblikom i pokretima tijela tijekom spavanja i sprječavaju vas da se otkotrljate tijekom noći.

  Lateks je prirodni materijal napravljen od gume. Ovaj materijal pruža čvrstu, ali fleksibilnu podlogu za spavanje. Lateks je materijal koji je negostoljubiv za grinje i bakterije, što ga čini higijenskom površinom za spavanje.

  Silikonizirana vlakna omogućuju optimalnu izmjenu temperature između tijela i madraca, čineći površinu za spavanje svježijom i ugodnijom.

  Madrac Sky Latex ima skidivu tufnastu navlaku s antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80% pamuk i 20% poliester. Navlaku možete prati u perilici rublja na 30 ⁰C, što olakšava održavanje.

  Doživite noć okrepljujućeg odmora i opuštanja na Sky Latex madracu.