NOBIL MADRAC LATEX AIR AIR

NOBIL MADRAC LATEX AIR AIR

Prodajna jedinica: komad

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

    SKU: 6004242500001 Kategorija:

    Opis

    Latex madrac sadrži prirodni materijal na bazi gume dobivenog iz drveta kaučuka  koji lagano podiže tijelo i pruža osjećaj lebdjenja. Jezgra se anatomski prilagođava i kreće uz vaše tijelo, te pruža  podršku i izuzetno opuštanje mišića bez obzira na položaj spavanja. Istinski luksuz je upotpunjen savršenim dodirom meke navlake protkane zlatnim nitima koja je skidiva i periva.

    Madrac je 100% lateks koji je antibakterijski materijal, te u njemu nema gljivica niti je pogodan za razvijanje bilo kakvih mikroorganizama. U proizvodnji ovog materijala se ne koriste pesticidi i samim tim je EKO proizvod. Unutrašnjost lateksa čine otvorene ćelije koje sadrže milijarde minijaturnih mjehurića zraka, te molekula gume koje reagiraju poput mikro opruga dajući time latexu svojstvo visoko elastičnog materijala. Ovaj materijal savršeno propušta zrak i nepodoban je za nastajanje vlage. Ljeti je hladniji, a zimi topliji.

    Latex madrac ima izuzetna svojstva ravnomjernog raspoređivanja pritiska i time nudi savršenu potporu i najzahtjevnijim osobama. Godinama zadržava svoj oblik, te je idealan i za električne latoflex podnice.