Madrac Memory 90x200cm

Madrac Memory 90x200cm

Prodajna jedinica: komad

Nema na zalihi

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

  SKU: MEMORY 90X200 Kategorija:

  Opis

  1  SKY CELL 12 cm
  1  MEMORY PENA 3 cm
  1  Zaštitno platno
  1  Yuflin
  1  Skidajuća neštepana navlaka sa antialergijskom i zaštitom 80% pamuk 20% poliester

   

   

   

  Memory madrac

  sastoji se od 2 vrste pjene: sky cell pjene i memorijske pjene. Osnovu madraca čini Sky cell pjena u visini od 12 cm. Sky cell je pjena koja se sastoji od otvorenih ćelija koje omogućavaju nesmetano cirkuliranje zraka i provjetravanje dušeka.

  Memorijska pjena je završni sloj ovog madraca i postavlja se u visini od 3 cm.

  Sloj memorijske pjene madracu dodaje element mekoće i komfora. Memorijska pjena je dizajnirana tako da se prilagođava obliku  tijela i omogućuje  podršku u točkama pritiska i time omogući pravilan položaj kralježnice tokom spavanja.

  Ova pjena se prilagođava tijelu u kontaktu sa pritiskom i  jednako raspoređuje težinu tijela. Kada se pritisak ukloni memorijska  pjena se vraća u svoj prvobitni oblik.

  Prilagođavajući se tijelu, memorijska pjena, predstavlja idealnu površinu za spavanje, ublažava pritisak u točkama dodira između Vašeg tijela i madraca i omogućava bolju cirkulaciju.

  Madrac Memory posjeduje neštepanu navlaku koja se može skinuti i vrlo je praktična zbog održavanja higijene madraca.

  Navlaka Memori madraca je 80 posto pamuk 20 poliseter i posjeduje antialergijsku zaštitu koja pospješuje da se ne skupljaju bakterije. Ona se pere u veš mašini na 30 stupnjeva.