NOBIL MADRAC BIO RYTMIC 90X200

NOBIL MADRAC BIO RYTMIC 90X200

Prodajna jedinica: komad

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

  SKU: 6004004400006 Kategorija:

  Opis

  SPECIFIKACIJE

  BIORYTMIC PLATNO

  Biorytmic Sleep platno je dobiveno slaganjem 14 minerala nađenih u prirodi koji su poznati po svojim pozitivnim energetskim svojstvima. Svakodnevni stres, težak rad, nedostatak sna i umor rezultiraju mnogim poremećajima komunikacije unutar tijela. Formulacija minerala dodanih u Biorytmic platnu raspršuje vibracijsku energiju koji pritom pogoduju reguliranje unutar-tjelesne komunikacije. Spuštanjem nivoa stresa i reguliranjem tjelesnog prirodnog bioritma, novo revolucionarno Biorytmic platno pospješuje pomlađivanje i relaksaciju. Učinkovitost ovog platna dokazana je specijaliziranim testovima za mjerenje nivoa stresa i mehaničkog tjelesnog balansa.

  LATEX

  Posebnu prednost ovoga madraca čini latex pjena, napravljena iz drveta kaučuka, koji je jedan od najcjenjenijih proizvoda u smislu dugotrajnosti, higijene i prozračnosti. Naime, latex pjena ne dopušta razvoj grinja i bakterija, te ne skuplja prašinu, dok njenih milijun zračnih ćelija odlično provodi zrak i regulira vlažnost. Latex se također anatomski prilagođava tijelu i pruža odličnu dugotrajnu potporu.

  ANATOMSKA DŽEPIĆASTA JEZGRA

  Svaka opruga je u svom posebnom džepiću, međusobno ušivena jedna za drugu. Time je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju, tj. savijaju se neovisno jedna od druge. Izuzetno velika fleksibilnost ove povišene jezgre madraca daje savršenu podlogu za spavanje i najzahtjevnijima. Zbog pakovanja u zasebne džepiće kontrolira se zvuk koji inače proizvode tradicionalne opruge vezane žicom. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre sprječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj uslijed težine tijela.

  3D TKANINA

  Mrežasta trodimenzionalna 3D tkanina omogućuje prozračnost madraca. Biorytmic je madrac koji “diše” zajedno s vama jer cirkulacijom zraka regulira vlažnost madraca što pruža kvalitetniju higijenu proizvoda.