BONNELI MADRAC SKY FRESH 180X200

BONNELI MADRAC SKY FRESH 180X200

Prodajna jedinica: komad

Nema na zalihi

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

  SKU: 6004078300004 Kategorija:

  Opis

  DŽEPNO JEZGRO 16cm
  EcoFilc tvrdo impregniran
  Sunđer 2 cm (obostrano)
  Zaštitno platno
  Yuflin
  Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskiom zaštitom 80% pamuk 20% poliester
  Ivična ojačanja od HR PENE debljine 8 cm

  Sky Fresh je madrac srednje tvrdoće sa džepnim žičanim jezgrom i slojem spužve za dodatni komfor. Jedan od  najprodavanijh modela madraca.

  Džepno žičano jezgro osigurava dovoljno podrške za Vaše tijelo. Kod džepnog žičanog jezgra opruge su individualno upakovane u platnene džepiće. Svaki džepić posebno reagira raspoređujući Vašu težinu ravnomjerno preko površine madraca pružajući potporu gdje je najpotrebnija i na taj način Vam pruža adekvatnu potporu i udobnost.

  Džepno žičano jezgro predstavlja prilagodljivu podlogu za sve položaje spavanja optimalno se prilagođavajući Vašoj težini, obliku Vašeg tijela i pokretima tokom spavanja.

  Kombinacija džepnog žičanog jezgra i spužve pojačava relaksacijsko  djelovanje i pospješuje metabolizam. Ovaj madrac koji pruža odličnu potporu onemogućavajući da se otkotrljate tokom noći.

  Silikonska vlakna omogućavaju optimalnu razmjenu temperature između tijela i madraca čineći svježijom i čišćom površinu za spavanje.

  Sky Fresh dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30 ⁰C što je čini lakom za održavanje.

  Uživajte u dobrom odmoru tokom noći sa Sky Fresh madracem.

  Dodatne informacije

  Težina 39 kg