NOBIL MADRAC NORDIC 160X200

NOBIL MADRAC NORDIC 160X200

Prodajna jedinica: komad

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

  SKU: 6004243200009 Kategorija:

  Opis

  Snaga Skandinavije se odražava na ovom luksuznom madracu. Madrac koji preporučujemo za sve one koje vole promijeniti način i udobnost spavanja. Dupli pillow topper sa memory pjenom na jednoj strani i visoko otpornom HR pjenom na drugoj strani omogućava svakom korištenje one strane koja mu odgovara u tom trenu. Strana s memory pjenom je mekša i predlažemo da ju koristite zimi zbog njene karakteristike blagog zagrijavanja tijela, dok je strana s HR pjenom tvrđa i pretežito se koristi u toplijim razdobljima.  Džepičasta opruga u jezgri pruža idealnu potporu, anatomsko prilagođavanje tijelu i izdržljivost bez premca. Unikatan dizajn i udobnost čine ovaj madrac neodoljivim.

  SPECIFIKACIJE

  PILLOW TOPPER OD MEMORY PJENE

  Idealan i za najhladnije zime.

  Memory pjena ima svojstvo da reagira u dodiru s toplinom. Podloga od ovakve pjene zagrijava se toplinom tijela, postepeno popušta i prilagođava se. Osjećaj spavanja na takvoj podlozi često se opisuje kao osjećaj bestežinskog stanja! Sloj pjene neposredno zagrijan od tijela spavača mekan je i potpuno rasterećuje pritisak na osjetljivo potkožno tkivo.

  PILLOW TOPPER OD HR PJENE

  Kako samo ime visoko elastična (high resilience-HR) kaže, pjena ima visok elasticitet, strukturu otvorenih ćelija za korektnu prozračnost i elastičnost. Ona je jedan od najkvalitetnijih materijala koji se koristi u industriji izrade madraca sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima. Dat će vam odličnu potporu tijekom toplijih dana, bez gubitka udobnosti.

  ANATOMSKA DŽEPIĆASTA JEZGRA

  Svaka opruga je u svom posebnom džepiću, međusobno ušivena jedna za drugu. Time je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju, tj. savijaju se neovisno jedna od druge. Izuzetno velika fleksibilnost ove povišene jezgre madraca daje savršenu podlogu za spavanje i najzahtjevnijima. Zbog pakovanja u zasebne džepiće kontrolira se zvuk koji inače proizvode tradicionalne opruge vezane žicom. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre sprječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj uslijed težine tijela.

  BOX STRUKTURA

  Dodatnim ojačavanjem svih strana madraca sa visoko elastičnom poliuretanskom pjenom i tvrdo prešanim pamučnim filcom, poboljšana  strukturu madraca, te pružena još čvršća i udobnija potpora. Prošivanjem finog tapetarskog platna u bočnim stranicama dodatno je ojačana konstrukcija madraca.