NOBIL MADRAC IDEA M12 180X200

NOBIL MADRAC IDEA M12 180X200

Prodajna jedinica: komad

Prodajna jedinica: komad

1

Pošaljite upit

  SKU: 6004035600000 Kategorija:

  Opis

  SPECIFIKACIJE

  ANATOMSKA DŽEPIČASTA JEZGRA

  Svaka opruga je u svom posebnom džepiću, međusobno ušivena jedna za drugu. Time je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju, tj. savijaju se neovisno jedna od druge. Izuzetno velika fleksibilnost jezgre madraca daje savršenu podlogu za spavanje i najzahtjevnijima. Zbog pakovanja u zasebne džepiće kontrolira se zvuk koji inače proizvode tradicionalne opruge vezane žicom. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre sprječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj uslijed težine tijela.

  PAMUČNO PLATNO

  Obloženo platno na ovom madracu je sa visokim udjelom pamuka te gustim tkanjem, što ga čini čvrstim materijalom, otpornim na trošenje i optimalnim za zdravo spavanje. Ovaj materijal ima visoki stupanj apsorpcije, mekan na dodir i udoban, omogućuje koži da diše i pruža osvježavajući san tijekom noći. Sva naša obložna platna su certificirana s Oeko – tex standard 100, te time potvrđujemo da ne sadrže štetne supstance.

  BOX STRUKTURA

  Dodatnim ojačavanjem svih strana madraca sa visoko elastičnom poliuretanskom pjenom i oblaganjem džepičaste jezgre sa tvrdo prešanim pamučnim filcom, poboljšali smo strukturu madraca, te pružili još čvršću i udobniju potporu.

  PROTOK ZRAKA

  Da bi osigurali optimalan protok zraka kroz madrac, te time spriječili zadržavanje vlage, postavili smo zračne ventile na dvije strane madraca. Na taj način, uz svaki vaš pokret – vaš madrac „diše“.